Ebéd kilátással &
Gourmet Slow Food vacsora
Éttermünk a hét legtöbb napján nem csak szállóvendégeinket kényezteti páratlan gourmet élménnyel, foglalással érkező gasztro-rajongókat is szívesen látunk.
Étlappal nem rendelkezünk.
A Slow Food szellemében fantasztikus Séfünk: Szilvási Mihály és helyettese Angeli Mátyás, a foglalások alapján, friss és szezonális alapanyagokból alkot délben és este is.
Ebédre 3 fogásos menü készül, estére pedig egy minden nap változó 4+2 fogásos degusztációs vacsoramenüvel várunk.
Asztalfoglalás minden esetben ajánlott! +3630 175 6424
12-16 óra között szolgáljuk fel Spontán Bisztró ebédünket. (Utolsó asztalfoglalást 15 órára veszünk fel.)
A 3 fogásos menü ára 8 800 Forint / fő.
19.00 órakor egy különleges 4+2 fogásos degusztációs vacsoramenüt kínálunk – 12.600 Forint/fő áron
(Az ár a borsort nem tartalmazza.)
Mivel vacsoramenünk az ebédnél sokkal különlegesebb, erre érdemes legalább két órát szánni. A szerviz ritmusa miatt kérjük, hogy legkésőbb 19.00 órára mindig érkezzenek meg éttermünkbe.

Ha még nem
Ha még nem
Jártál nálunk...
Könnyű visszatérő vendéggé válni nálunk, hiszen napi ajánlatunk minden alkalommal új, minőségi gasztronómiai élményt nyújt. Séfünk, azokból a friss alapanyagokból alkot, amelyeket egyelőre a termelői piacon, vagy a szomszédos gazdáktól szereztünk be, de ezek nagyobb része reméljük pár éven belül saját konyhakertünkben is megterem majd. Arra különösen odafigyelünk, hogy mindig tudj megfelelő bort választani a felkínált fogásokhoz, ha pedig bizonytalan lennél, szívesen segítünk eligazodni számos természethű borunk között.
A Natura Hill koncepcióját minden vetületében átjárja a fenntarthatóságra való törekvés. Az épület kialakításánál elsődleges szempont volt az energiahatékonyság – házaink magas szinten szigeteltek; korszerű, de mégis természetes anyagokból épültek. A csúcstechnológiát képviselő gépészeti rendszert mérnök barátaink alaposan és a legapróbb részletekbe menően tervezték meg és alakították ki. A fűtést és a klimatizálást egyaránt geotermikus hőszivattyús rendszer végzi. Négy darab, több mint 100m mélyre lefúrt talajszonda gondoskodik arról, hogy a mélyben uralkodó egyenletes hőmérséklet minimális energia-befektetéssel alakuljon át a szobákban a kívánt kellemes klímává. A fűtésre és a hűtésre egyaránt a falak felületeit használjuk, amivel kisebb felületi hőmérséklet mellett is komfortos hőérzetet érünk el. A mindig friss belső levegőről hővisszanyerő szellőztető rendszer gondoskodik, így az értékes energia szellőzéskor sem megy kárba. A forró nyári napokon a gépészeti rendszerrel tökéletesen együttműködnek az automatizált zsaluzia árnyékolók.
A menü kialakításánál legtöbbször kistermelők által előállított termékeket használunk fel. Kiváló kapcsolatot ápolunk a hazai gazdákkal és tanyákkal, akiktől mindig friss és ízletes termékeket tudunk az asztalra tenni.
Rajongói és nagy tisztelői vagyunk a zebegényi páratlanul színes kulturális és gasztronómiai hagyományoknak, amelyek gyakran köszönnek vissza birtokunk legkülönbözőbb részein és szervezett programjain.
A Natura Hill gazdasága 2 hektáros területet foglal el. Fő büszkeségünk a 2014-es telepítésű, közel fél hektáros levendula mező, amely a környék legnagyobb ilyen ültetvénye. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy minél több saját terményt tudjunk az asztalra tenni, így a szigorúan ökológiai körülmények között működő birtokon egy önellátó konyhakertet, valamint egy kisebb legelőt és takarmányültetvényt is létesítünk a közeli jövőben. Gazdaságunkat az Ökogarancia tanúsítja.
AZ ÉTTERMI FOGYASZTÁS VÉGÖSSZEGÉRE 15% SZERVIZDÍJAT SZÁMOLUNK FEL.
Kérjük, hogy érkezés előtt legalább pár órával telefonon mindig foglaljanak asztalt!
+3630 175 6424 (Tudjuk, hogy fentebb is írtuk, de nem győzzünk hangsúlyozni. :))
