Kapcsolat

Számunkra nagyon fontos minden vélemény, legyen akár pozitív, akár negatív, hiszen így tudunk a leghatékonyabban fejlődni, és alakítani a működésünkön. Minden Vendégünket megkérünk távozáskor, hogy töltse ki vendégelégedettségi kérdőívünket, és heti szinten értékeljük ezeket kollegáinkkal.

Bővebben

Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit a Natura Hill élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és otthon nyomtatható formában!

Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként egyedi ajánlatainkról, exkluzív híreinkről és gyűjtsön inspirációt utazásához: Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat leveleink alján található leiratkozás linkre kattintva.

Bővebben

Csatlakozz a Hill csapatába Folyamatosan bővülünk, így pár év alatt 3 főről 18-ra növeltük csapatunkat, de a fejlődés nem áll meg, így ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, töltsd fel önéletrajzod, és a következő keresésünkkor az elsők között lehetsz, akit majd megkeresünk!

Bővebben

Kapcsolat

Címünk: 2627 Zebegény, külterület 0157/84 hrsz.

(navigációba a Szarvas utca 76-ot üsd be és figyeld a táblákat)

Recepció: +36 30 599 5732

Étterem: +36 30 175 6424

E-mail: booking@naturahill.hu

Vendégházunk mivel a semmi (vagy éppen a minden) közepén található, legkényelmesebben autóval közelíthető meg. Bizonyos GPS programok helytelen, esetenként nem is létező útvonalakra navigálnak. Így javasoljuk, hogy indulás előtt ellenőrizzék, hogy navigációjuk a 12-es útról a Márianosztrai útra irányítja-e Önöket! Lekanyarodás után pedig javasoljuk, hogy a GPS program helyett keressék és kövessék útjelző tábláinkat!