Hill - A Főépület

A Natura Hill épületünkben nyolc prémium lakószobát alakítottunk ki. Mindegyikük pont annyira más, hogy megtalálhasd köztük az ízlésednek leginkább megfelelőt, de egyaránt visszaköszön bennük birtokunk megnyugtató hangulata és erős kötődésünk a természethez.

Natura Hill szobáit kedvenc növényeinkről neveztük el. Figyeltünk rá, hogy mindegyik szobánkból tökéletes dunai panorámát élvezhess, és legyen hova háborítatlanul kiülnöd egy pohár borral vagy kiváló házi szörpünkkel a kezedben. Az alsó szinten lévő szobák párosával összenyithatók, így ha családoddal, vagy barátaiddal érkezel, akkor az egész társaság együtt pihenhet.

Mind a 4 földszinti szoba közvetlen kertkapcsolattal, saját kis terasszal rendelkezik, ahová kiülve csodálhatjuk a Dunakanyart és élvezhetjük a friss levegőt, a csendet. Emeleti szobáinkat elsősorban pároknak szánjuk – fantasztikus panoráma, intim terasz, franciaágyak várják az elvonulni és pihenni vágyókat.

Zsálya

Legeslegszélső, csendes szobánk függőfotellel és tágas zuhanyzós fürdőszobával, akár szenior vendégeink számára is tökéletes választás.

Bővebben

Kadarka

Bárpulttal és kinyitható kanapéággyal nem csak pároknak ideális, de gyermekkel érkezőknek, vagy 3 fős baráti társaságnak is ajánljuk.

Bővebben

Mákvirág

Ágyból élvezhető dunai panoráma, gyermekekkel érkezőknek emeletes ággyal és krétafallal, közvetlen kertkapcsolattal.

Bővebben

Kamilla

Panorámás olvasósarok függőfotellel és különleges könyvekkel, közvetlen kertkapcsolattal, akár kutyussal érkezőknek is.

Bővebben

Mályvarózsa

A szerelmesek szobája, itt egy pillanatra sem kell elváljatok egymástól, legyen az akár zuhanyzás vagy csak egy fogmosás, hiszen itt minden párban található.

Bővebben

Fahéj

Nászutas szobánk, ahol akár a kádban ülve élvezhető a Duna felett lenyugvó nap látványa.

Bővebben

Levendula

Igazi provance-i hangulat, a textilek izgalmas kavalkádjával és a levendulamezőre kilátással.

Bővebben

Menta

Festői hangulat, baldachinos franciaágyból csodálható gyönyörű naplementék, pompás terasz… mi másra vágyhatna az ember…

Bővebben