Rendezvény

Családi és üzleti

Rendezvényekhez is ideális helyszín birtokunk.

Legtöbb céges rendezvényre érkező vendégünk évről-évre visszatér, valamint utána családjával, párjával magán útra is visszalátogat hozzánk.


Csodálatos esküvők helyszíne volt eddig a Natura Hill, 11 dunai panorámás butik szobánk 22-28 fő számára ideális az  elszállásolást tekintve, éttermünk befogadóképessége pedig kényelmesen 30 fő, illetve ilyenkor kizárólagosan biztosítjuk a Vendégházat a rendezvény idején.

Szállást és étkezést kizárólag egyben, csomagban kínáljuk esküvők esetén, az egész birtok ilyenkor a vendégsereg és Pár rendelkezésére ár.

Ennél nagyobb létszám fogadására semmi esetre sincsen lehetőségünk.

Natura Hill Zebegény - Rendezvény

Üzleti

rendezvények

Üzleti rendezvények helyszínének azért szeretnek minket választani, mert ritka egy ennyire hangulatos rendezvényterem, ilyen jó technikával felszerelve, a természetközeli helyszín mégis valód kiszakadást nyújt. Ezen kívül messzeföldön híres gasztronómiánk, az inspiráló környezet, és a maximális odafigyelés, amit tőlünk megkapnak,  még a legzordabb céges megbeszélést vagy legszárazabb éves tervezést is élménnyé tudja varázsolni. Budapest közelsége szintén nagy előny, tehát egy napközbeni elvonulás is könnyen megoldható egy óra autóút után – már egy teljesen más környezetbe csöppenve a kollegák, sokkal hatékonyabban tudnak együtt dolgozni, tervezni, vagy egy tréningen részt venni.

Kérje ajánlatunkat

Esküvő, céges tréning, meeting, csapatépítő rendezvény esetén kérje ajánlatunkat.

Ajánlatkérés

Natura Hill Zebegény - Rendezvény