Étterem

Ebéd kilátással &

Gourmet Slow Food vacsora

Éttermünk a hét legtöbb napján nem csak szállóvendégeinket kényezteti páratlan gourmet élménnyel, foglalással érkező gasztro-rajongókat is szívesen látunk.

Étlappal nem rendelkezünk.

A Slow Food szellemében fantasztikus Séfünk: Szilvási Mihály és helyettese Angeli Mátyás, a foglalások alapján, friss és szezonális alapanyagokból alkot délben és este is.

Ebédre 3 fogásos menü készül, estére pedig egy minden nap változó 4+2 fogásos degusztációs vacsoramenüvel várunk.

Asztalfoglalás minden esetben ajánlott! +3630 175 6424


12-16 óra között szolgáljuk fel Spontán Bisztró ebédünket. (Utolsó asztalfoglalást 15 órára veszünk fel.)

A 3 fogásos menü ára 9 800 Forint / fő.

19.00 órakor egy különleges 4+2 fogásos degusztációs vacsoramenüt kínálunk – 12.600 Forint/fő áron

(Az ár a borsort nem tartalmazza.)

Mivel vacsoramenünk az ebédnél sokkal különlegesebb, erre érdemes legalább két órát szánni. A szerviz ritmusa miatt kérjük, hogy legkésőbb 19.00 órára mindig érkezzenek meg éttermünkbe.

ÉTLAP
Borlap
Natura Hill Zebegény - Étterem

Ha még nem

Ha még nem

Jártál nálunk...

Könnyű visszatérő vendéggé válni nálunk, hiszen napi ajánlatunk minden alkalommal új, minőségi gasztronómiai élményt nyújt. Séfünk, azokból a friss alapanyagokból alkot, amelyeket egyelőre a termelői piacon, vagy a szomszédos gazdáktól szereztünk be, de ezek nagyobb része reméljük pár éven belül saját konyhakertünkben is megterem majd. Arra különösen odafigyelünk, hogy mindig tudj megfelelő bort választani a felkínált fogásokhoz, ha pedig bizonytalan lennél, szívesen segítünk eligazodni számos természethű borunk között.

A Natura Hill koncepcióját minden vetületében átjárja a fenntarthatóságra való törekvés. Az épület kialakításánál elsődleges szempont volt az energiahatékonyság – házaink magas szinten szigeteltek; korszerű, de mégis természetes anyagokból épültek. A csúcstechnológiát képviselő gépészeti rendszert mérnök barátaink alaposan és a legapróbb részletekbe menően tervezték meg és alakították ki. A fűtést és a klimatizálást egyaránt geotermikus hőszivattyús rendszer végzi. Négy darab, több mint 100m mélyre lefúrt talajszonda gondoskodik arról, hogy a mélyben uralkodó egyenletes hőmérséklet minimális energia-befektetéssel alakuljon át a szobákban a kívánt kellemes klímává. A fűtésre és a hűtésre egyaránt a falak felületeit használjuk, amivel kisebb felületi hőmérséklet mellett is komfortos hőérzetet érünk el. A mindig friss belső levegőről hővisszanyerő szellőztető rendszer gondoskodik, így az értékes energia szellőzéskor sem megy kárba. A forró nyári napokon a gépészeti rendszerrel tökéletesen együttműködnek az automatizált zsaluzia árnyékolók.

A menü kialakításánál legtöbbször kistermelők által előállított termékeket használunk fel.  Kiváló kapcsolatot ápolunk a hazai gazdákkal és tanyákkal, akiktől mindig friss és ízletes termékeket tudunk az asztalra tenni.

Rajongói és nagy tisztelői vagyunk a zebegényi páratlanul színes kulturális és gasztronómiai hagyományoknak, amelyek gyakran köszönnek vissza birtokunk legkülönbözőbb részein és szervezett programjain.

A Natura Hill gazdasága 2 hektáros területet foglal el. Fő büszkeségünk a 2014-es telepítésű, közel fél hektáros levendula mező, amely a környék legnagyobb ilyen ültetvénye. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy minél több saját terményt tudjunk az asztalra tenni, így a szigorúan ökológiai körülmények között működő birtokon egy önellátó konyhakertet, valamint egy kisebb legelőt és takarmányültetvényt is létesítünk a közeli jövőben. Gazdaságunkat az Ökogarancia tanúsítja.

AZ ÉTTERMI FOGYASZTÁS VÉGÖSSZEGÉRE 15% SZERVIZDÍJAT SZÁMOLUNK FEL.

Kérjük, hogy érkezés előtt legalább pár órával telefonon mindig foglaljanak asztalt!
+3630 175 6424 (Tudjuk, hogy fentebb is írtuk, de nem győzzünk hangsúlyozni. :))

naturahill-zebegeny-etterem-kulso.jpg