Nappali

Nappali

Nappali

Rendezvények idején meetingek, workshopok, kisebb létszámú tréningek helyszíne Nappalink. De lakóink társasjátékozni vagy csak úgy olvasgatni is beülhetnek a kandalló mellé.


50 m2-es multifunkcionális közösségi tér – természetes fénnyel, zsaluzia árnyékolással, kandallóval, légkondicionálással.

Árnyékolt terasszal és fantasztikus panorámával a Szent Mihály-hegy alatt békésen vonuló Dunával.

Rossz idő esetén hétvégente, családdal érkező vendégeink szokták birtokba venni, ilyenkor gyerekjátékokra és társasokra cseréljük a flipchart táblákat és a kivetítőt. 😊

Natura Hill Zebegény - Nappali

Rossz idő

Rossz idő

Esetén

Amikor valakinek nincs kedve kint lenni a természetben, szívesen ücsörögne egy kandalló előtt, vagy kártyázna, társasjátékozna, akkor szoktak bekuckózni a nappalinkba. Azért lett ez a különtermünk neve, mert mindenki otthon érezheti benne magát. Mivel van saját mosdója, privát terasza, mini családi programokra és céges rendezvényekre, sajtó eseményekre is szívesen berendezzük.

Kérje ajánlatunkat

Céges tréning, meeting, csapatépítő rendezvény esetén kérje ajánlatunkat. Vigyázat, függőséget okoz, nagyon könnyű visszatérő vendéggé válni, még akkor is, ha dolgozni jár ide valaki.

Ajánlatkérés

Natura Hill Zebegény - Nappali