fbpx

NATURA SPA

Vendégházunk mögött, a Dunának háttal találod a Bagolyházat, ahol egy aktív napra a fatüzelésű finn szaunában elnyúlva tudod feltenni a pontot. A szauna ablakai az érintetlen Börzsönyre néznek, ahol ha szerencséd van vaddisznókon és őzeken is legeltetheted a szemedet relaxáció közben. A szauna mellé javasoljuk, hogy próbáld ki masszázs programjainkat is. Varázslatos kezű masszőrünk miután átgyúr, úgy érzed majd, mintha újjászülettél volna. Aki nem hiszi, járjon utána! 🙂

Végre elkészül kültéri spa részlegünk is. 🙂 Csodás panorámás pihenőben olvasgathatsz, relaxálhatsz. valamint a luxus pezsgőfürdő 55 perces intervallumokra foglalható szobánként, így biztos a zavartalan intim pihenés a buborékok között. Amíg itt tartózkodsz akár minden napra foglalhatsz időpontot, a szobaár tartalmazza azt.

Ha  LES épületbe foglaltál szobát, ott is csodás jakuzzival várunk, ami szintén foglalható. A LES szaunáját pedig magadnak tudod bekapcsolni, hiszen az nem fatüzelésű, hanem egy elektromos kombinált infra és finn szauna – lélegzetelállító panorámával.

Lakó vendégeink itt foglalhatnak: