fbpx

Segítség szobaválasztáshoz

Konkrét szobaválasztásra kizárólag direkt (saját honlapunkon, vagy telefonon) történő foglalás esetén van lehetőség, amennyiben valaki szállásközvetítő oldalon keresztül foglal (jó eséllyel nem csak drágábban foglal – gondoljunk a közvetítő jutalékára) de szobát sem választhat.

AMENNYIBEN VALAKI IDE KATTINT A DIREKT FOGLALÁS OLDALÁRA – pár lépés, és választhat, foglalhat máris szobát. Mi mindenképpen ezt javasoljuk.

A földszinten 4db, zuhanyzós fürdővel felszerelt, bájos szoba várja elsősorban a családosokat, és a társaságokat, ugyanis itt 2-2 szoba összenyitható, de akár külön is kivehető.

A Zsálya és a Kadarka, valamint a Mákvirág és a Kamilla akár egy-egy egységet is tud alkotni, ugyanis közös előterük van. Tehát ha külön veszitek ki őket, akkor a szomszédban lakókkal nem zavarjátok egymást, viszont ha egyben veszitek ki, akkor akár zokniban is át tudtok szaladni a másik szobában lakókhoz, hogy könnyebb legyen a bandázás.

A Zsálya szoba a legbelső-legszélső szobánk a, ezért nagyon csendes, nyugodt kis zug tud lenni a pihenni vágyóknak. Mivel a függő fotel nagy kedvenc lett a Kamilla szobában, így a Zsályába is került egy függő fotel, ahonnan az ember ki sem akar kelni, egész nap csak olvasgatna.

A Kadarkát és a Mákvirágot szoktam ajánlani a gyerekes családoknak, a Kadarkában ugyanis egy kinyitható kanapén két gyerek kényelmes franciaágyi hangulatot tud élvezni, a Mákvirág emeletes ágyait pedig mindenki imádja. Ennél a szobánál csak arra kell odafigyelni, hogy ne vegyétek ki egy éjszakára, mert minden gyerek fent szeretne aludni, de úgy igazságos, ha annyi éjszakára jöttök, ahány gyerekkel érkeztek, így szép sorban mindenki kiélvezheti a “magaslati levegőt”. A Mákvirág különlegessége még a táblafestékkel festett fal, amit krétával kedvükre telerajzolhatnak a kis vendégek. A vendégkönyv olvasás mellett másik kedvenc kiköltözés utáni foglalatosságom a Mákvirág szobában hagyott műalkotások nézegetése. Élmény látni a sok kis alkotó kéznyomát – néha alig van szívünk letörölni a falat.

A Kamilla szoba a személyes kedvencem. Függő fotel az kell, nem is volt kérdés. Sokkal korábban megrendeltem, minthogy halvány elképzelésem lett volna, hogy melyik szobába kerüljön, de a könyvespolcos elrendezés egyértelművé tette, hogy ide kell a panorámás olvasósarokba bekerülnie ennek a lengő csodának. A textilekről nem is beszélve, belépsz a szobába, és már pusztán a színektől jó kedved lesz.

Mind a 4 szoba saját kis terasszal rendelkezik, ahová kiülve csodálhatjuk a Dunakanyart és élvezhetjük a friss levegőt, a csendet.

Talán ez az alaprajz segíteni fog, hogy jobban el tudjátok képzelni a szobákban rejlő lehetőségeket, hogy lássátok az elrendezést, és könnyebb legyen a választás, hogy először melyik szobát próbáljátok ki.

Magukról a szobáktól rengeteg fotót találtok a Fotóalbumunkban.

Földszint alaprajz

Földszint alaprajz

Emeleti szobáinkat elsősorban pároknak szánjuk – fantasztikus panoráma, intim terasz, franciaágyak várják az elvonulni és pihenni vágyókat.

Mályvarózsa szoba – igazi szerelmi fészek. A dupla zuhanyszettnek köszönhetően senki nem fog fázni tisztálkodás közben, de egy egyszerű cicamosdás is könnyen megy majd a régi szobai lavórok ihlette tisztasági sarokban. Na ez a mondat biztosan megérlelte a gondolatot, hogy itt az ideje megnézni a fényképeket a szobákról, hogy ez a lavórtéma ugyan mi lehet. Sok értetlenkedő kérdést kaptam a belsőépítészeti megoldásokkal kapcsolatban, de a leginkább meg nem értett szoba a Mályvarózsa. Éppen ezért olyan kedves ez a kis dadaista gyermek nekem.

Fahéj szoba – aminek ez éppen a 25. neve, ugyanis olyan nehéz volt dönteni, hogy még egy Facebookos szavazást is indítottam róla, de ez sem segített, sőt, túl sok, túl jó ötletet kaptam… De sebaj, 2015-ben Fahéj a neve annak a szobának, ahol a hatalmas panoráma ablak elé egy 185cm széles kádat tettünk be, hogy a habfürdő szerelmesei is kiélvezhessék azt a panorámát, amit buborékok nélkül is képtelenség megunni. Sokszor felmerül kérdés, ezért le is írom, hogy a kád ide-vagy-oda, ebben a szobában is van zuhanyzó a fürdőben.

Levendula szoba – ez egy textil orgazmus. A mi2en, akik az összes textilünk elkövetői, abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy a Laguna Textil 2015-ös katalógusát ők tervezhették és valósíthatták meg. A Levendula szoba lett az egyik fotózási helyszín, a megvalósult csoda. Álomszép lila-szürke anyagok díszítik a szobát, bőr övekkel fogatták fel a pad párnáját a falra, levendulacsokrok alatt, a legkényelmesebb hintaszéken nézegethetjük magunkat a Vintage Bazaar-os felújított ablakkeretekből készült tükrökben, és eszmélhetünk rá, hogy két nap zebegényi tartózkodás is mennyit simított arcunkon.

Menta szoba – romantikus festői búvóhely. Baldachinos ágy – mindenki le akart róla beszélni, hogy a látszó gerendák miatt nem fog ez jól mutatni, de szerencsére nem hagytam magam, és igen, megérte. Szuper bájos ez a szoba. Pároknak és kicsi babával érkezőknek szoktam ajánlani, mert még egy kiságy is kényelmesen elfér benne. Amikor nem babások veszik ki, akkor a kiságy helyére a festőszettünket szoktuk bekészíteni. Festékek, ecsetek, papír, állvány, paletta – minden ami egy kis alkotáshoz kell, ha már Zebegényben vagyunk, természetes, hogy kell egy ilyen művész szoba is.

Nem irigylem, akinek most választania kell, hogy melyik szobát foglalja le, de jó megoldás lehet, ha szép sorban kipróbáljátok mindet. Egy-kettő még nekem is hátra van.

A LES 2019-ben elkészült új épületünk – melyben 3 dunai panorámás lakosztály található. Ez a szoba ebben az épületben található. A recepció és az étterem a főéületben található, a LES sétatávolság a főépületünktől – parkoló közvetlen a LES-nél biztosított. A LES maga lett a csoda.

Foglalási menüben további információkat olvashattok a 3 csodás LES szobából – ahol tanulva korábbi tapasztalatainkból, hogy imádjátok a panorámát kádból csodálni, két szobába is tettünk be panorámakádat. <3 Illetve, hogy ne kelljen külön a főépületbe felsétálni a LES-hez külön panoráma szauna is tartozik. <3