fbpx

Szobáink ****

Feltöltődés Zebegény korábbi szőlődombján, a Dunakanyar és a Börzsöny ölelésében

A Natura Hill Vendégházban nyolc prémium lakószobát alakítottunk ki. Mindegyikük pont annyira más, hogy megtalálhasd köztük az ízlésednek leginkább megfelelőt, de egyaránt visszaköszön bennük birtokunk megnyugtató hangulata és erős kötődésünk a természethez.

Natura Hill szobáit kedvenc növényeinkről neveztük el, melyeket tavasztól egytől egyig megtalálhatsz és megízlelhetsz fűszer- és gyógynövény kertünkben. Figyeltünk rá, hogy mindegyik szobánkból tökéletes dunai panorámát élvezhess, és legyen hova háborítatlanul kiülnöd egy pohár borral vagy kiváló házi szörpünkkel a kezedben. Az alsó szinten lévő szobák párosával összenyithatók, így ha családoddal, vagy barátaiddal érkezel, akkor az egész társaság együtt pihenhet.

Új épületünk, a LES 2019-ben készült el. A LES-ben 3 dunai panorámás lakosztály található. A recepció és az étterem a főéületben található, a LES sétatávolság a főépületünktől – parkoló közvetlen a LES-nél biztosított. A LES maga lett a csoda, most ezek a szobáink, amik a legkorábban elfogynak. 🙂