Aktív pihenés

EVEZÉS

…a vizek szerelmese vagy, és szeretsz evezni, akkor ehhez biztosít számodra minden szükséges eszközt a DEPO-Z (Zebegény) kenu és kajak kölcsönző.

Cím: Zebegény, Pozsonyi u.

Natura Hill Zebegény - Evezés

BIKE&BOAT

… egyedülálló Bike&Boat élményre vágysz – a világ legjobb túravezetőjével, Wetzl Petivel, akkor látogass el a turaprogram.hu oldalra, és szerezz magadnak egy életre szóló élményt.

Natura Hill Zebegény - Bike and boat

LOVAGLÁS

…a lovaglás érdekel, akkor a Wackor Tanya Lovasiskola (Dömös), Kastély Lovarda (Királyrét) és a Barna Party Lovarda (Verőce) lovászai várnak szép környezetben, sok szeretettel, és szaktudással.

Cím: Dömös, Duna-Dűlő  // Cím: Szokolya, Királyrét  // Cím: Verőce, 12. számú főút

Natura Hill Zebegény - Lovaglás

KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS

…két keréken gurulnád körbe a Dunakanyar aszfaltját, de nem kerékpárral érkeztél, akkor sincs ok a pánikra, hiszen a DEPO-Z kerékpárkölcsönzőben tudsz acélkecskét bérelni, rugalmas leadási és felvételi lehetőséggel (segítségnyújtás a transzferben).

Cím: Zebegény, Pozsonyi u.

Natura Hill Zebegény - Kerékpár kölcsönzés

SÉTAHAJÓ

…a Dunán ringatózva, „alulnézetből” is legeltetnéd a szemeidet a Dunakanyar hegyvonulatain, a MAHART sétahajóján a helyed. A hajó 1,5 órás menetidővel, Nagymaros-Dömös-Zebegény-Esztergom útvonalon is közlekedik, így a felszálláshoz nem szükséges Visegrádra átkompozni.

Cím: Nagymaros, Béla Király sétány

Natura Hill Zebegény - Sétahajó

STRAND

…ha nyár, akkor strand. Nekünk a zebegényi strand a kedvencünk. Másik szuper élővíz pedig a Bánki tó. A Bánki-tó 7 hektáron elterülő, átlagosan 4 méter mély tó a fürdőzők és a horgászok körében is közkedvelt. A víz hőmérséklete nyáron a Balatonéhoz hasonló, igazi strandhangulattal. Fürdőmatrac legyen nálatok! Aquaparknak a szomszédos párkányi Vadas Thermalparkot, vagy az esztergomi Aquaszigetet ajánljuk.

 Natura Hill Zebegény - Strand

BOBPÁLYA

…Még több adrenalin? Visegrádon található a bobpálya, mely egyedülálló módon télen (alpesi bob), és nyáron is üzemel. A lesiklás 700 m hosszan, 12 kanyarral, és 35 méteres szintkülönbséggel maga a „féktelen” (természetesen a bobok fékkel felszereltek 😉) száguldás.

Cím: Visegrád, Nagyvillám 1

Natura Hill Zebegény - Bobpálya

KALANDPARK

…egy kis adrenalinra vágysz, nincs más hátra, mint irány a Dunakanyar legnagyobb kalandparkja, a Törökmező Turistaház és Kalandpark, ahol közel 10 hektáros területen a környezetbe tökéletesen illeszkedő pályák közül válogathatsz. A lombkorona szint magaslati drótkötélpályáján bárki Tarzannak érezheti magát, a 600m hosszú Tiroli csúszópályán pedig garantált a fokozott adrenalin termelés és a szép kilátás.

Cím: Nagymaros Törökmező 013/2 hrsz.

 Natura Hill Zebegény - Kalandpark

MÚZEUM

…íjászkodnál, fegyver-, vagy sólymászbemutatót néznél, középkori társastáncot tanulnál, kályhacsempét készítenél, palota múzeumot néznél, palota játszótéren játszanál gyermekeiddel, akkor Visegrádon, a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeumának családi és csoportos programjait ajánljuk, a kisebbek is megtalálják itt a kedvükrevaló élményeket, középkori gyermekjátszóházban játszhatnak, vagy megnézhetik milyen a régészek munkája.

Cím: Visegrád, Városi Park (Visegrád Fő u. 6-8) 

Natura Hill Zebegény - Solymász

HORGÁSZAT

…horgásznál, természetvédelmivé nyilvánított környezetével vár a nőtincsi tó 40 hektáros területen, és számos telepített halfajával, 30 km-re Zebegénytől, illetve a túloldalon a Visegrádi Pisztrángos Tavak, melynek különlegessége, hogy a fogásból el is készítik Neked az ebéded.

Cím: Nőtincs, horgásztó
Cím: Visegrád, Pisztrángos Tó

Natura Hill Zebegény - Horgászat

SPIRITUÁLIS ÉLMÉNY

…spirituális élményre vágysz, a becskei sztúpa is kihagyhatatlan. A sztúpát világnézetre és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül bárki meglátogathatja, és megtapasztalhatja annak erőteljes hatását; a sztúpák emlékeztetnek minket a személyes fejlődés lehetőségére, amely során kibontakozik saját belső tökéletességünk, az összes csodálatos tulajdonság és képesség, ami bennünk rejlik, és amivel a mások és a saját magunk hasznára válhatunk. Becske egy majdnem 600 fő lakosú kisközség Nógrád megyében. Gyönyörű környezetben, a Cserhát hegységben, a Galga-patak völgyében fekszik.

Natura Hill Zebegény - Spirituális

TERMELŐI PIAC

…illatos gyümölcsöket, ízes sajtokat, mennyei lekvárokat, ízes szörpöket, zsenge zöldségeket, finom húsokat vásárolnál, a Dunakanyar legnépszerűbb termelői piacára mindenképp látogass el!

Cím: Nagymaros, Fő tér
Cím: Nagybörzsöny, Hunyadi tér

Natura Hill Zebegény - Piac