fbpx

1st floor rooms

Emeleti szobáinkat elsősorban pároknak szánjuk – fantasztikus panoráma, intim terasz, franciaágyak várják az elvonulni és pihenni vágyókat.

Mályvarózsa szoba – igazi szerelmi fészek. A dupla zuhanyszettnek köszönhetően senki nem fog fázni tisztálkodás közben, de egy egyszerű cicamosdás is könnyen megy majd a régi szobai lavórok ihlette tisztasági sarokban. Na ez a mondat biztosan megérlelte a gondolatot, hogy itt az ideje megnézni a fényképeket a szobákról, hogy ez a lavórtéma ugyan mi lehet. Sok értetlenkedő kérdést kaptam a belsőépítészeti megoldásokkal kapcsolatban, de a leginkább meg nem értett szoba a Mályvarózsa. Éppen ezért olyan kedves ez a kis dadaista gyermek nekem.

Fahéj szoba – aminek ez éppen a 25. neve, ugyanis olyan nehéz volt dönteni, hogy még egy Facebookos szavazást is indítottam róla, de ez sem segített, sőt, túl sok, túl jó ötletet kaptam… De sebaj, 2015-ben Fahéj a neve annak a szobának, ahol a hatalmas panoráma ablak elé egy 185cm széles kádat tettünk be, hogy a habfürdő szerelmesei is kiélvezhessék azt a panorámát, amit buborékok nélkül is képtelenség megunni. Sokszor felmerül kérdés, ezért le is írom, hogy a kád ide-vagy-oda, ebben a szobában is van zuhanyzó a fürdőben.

Levendula szoba – ez egy textil orgazmus. A mi2en, akik az összes textilünk elkövetői, abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy a Laguna Textil 2015-ös katalógusát ők tervezhették és valósíthatták meg. A Levendula szoba lett az egyik fotózási helyszín, a megvalósult csoda. Álomszép lila-szürke anyagok díszítik a szobát, bőr övekkel fogatták fel a pad párnáját a falra, levendulacsokrok alatt, a legkényelmesebb hintaszéken nézegethetjük magunkat a Vintage Bazaar-os felújított ablakkeretekből készült tükrökben, és eszmélhetünk rá, hogy két nap zebegényi tartózkodás is mennyit simított arcunkon.

Menta szoba – romantikus festői búvóhely. Baldachinos ágy – mindenki le akart róla beszélni, hogy a látszó gerendák miatt nem fog ez jól mutatni, de szerencsére nem hagytam magam, és igen, megérte. Szuper bájos ez a szoba. Pároknak és kicsi babával érkezőknek szoktam ajánlani, mert még egy kiságy is kényelmesen elfér benne. Amikor nem babások veszik ki, akkor a kiságy helyére a festőszettünket szoktuk bekészíteni. Festékek, ecsetek, papír, állvány, paletta – minden ami egy kis alkotáshoz kell, ha már Zebegényben vagyunk, természetes, hogy kell egy ilyen művész szoba is.

Nem irigylem, akinek most választania kell, hogy melyik szobát foglalja le, de jó megoldás lehet, ha szép sorban kipróbáljátok mindet. Egy-kettő még nekem is hátra van.