Slow Food Bistro

Éttermünk nem csak szálló vendégeinket kényezteti páratlan gasztronómiai élményekkel. A hét legtöbb napján várjuk Önöket (az éppen aktuális nyitvatartásról minden esetben kérjük, hogy érdeklődjön telefonon!)

12.00-16.00 óra között 3 fogásos ebédmenü –  6.800Ft/fő
A három, jól megkomponált fogás elfogyasztására érdemes másfél órát szánni. Éppen ezért az étkezések elkezdésére is két időpontot tudunk biztosítani, vagy 12 vagy 14 órára tudunk asztalfoglalást felvenni.

18.00-21.00 óra között 4 fogásos vacsoramenü  – 7.800Ft/fő
Vacsoramenünk még különlegesebb, erre is érdemes legalább két és fél órát szánni. A szerviz ritmusa miatt kérjük, hogy legkésőbb 18 órára érkezzenek meg éttermünkbe.

Kérjük, hogy érkezés előtt telefonon mindig foglaljanak asztalt! +3630 599 5732

Az éttermi fogyasztás végösszegére 10% szervizdíjat számolunk fel.


Napi ajánlatunk minden alkalommal új, minőségi gasztronómiai élményt nyújt. Séfünk, azokból a friss alapanyagokból alkot, amelyeket egyelőre a termelői piacon, vagy a szomszédos gazdáktól szereztünk be, de ezek nagyobb része reméljük pár éven belül saját konyhakertünkben is megterem majd. Arra különösen odafigyelünk, hogy mindig tudj megfelelő bort választani a felkínált fogásokhoz, ha pedig bizonytalan lennél, szívesen segítünk eligazodni számos természethű borunk között.


A Natura Hill koncepcióját minden vetületében átjárja a fenntarthatóságra való törekvés. Az épület kialakításánál elsődleges szempont volt az energiahatékonyság – házaink magas szinten szigeteltek; korszerű, de mégis természetes anyagokból épültek. A csúcstechnológiát képviselő gépészeti rendszert mérnök barátaink alaposan és a legapróbb részletekbe menően tervezték meg és alakították ki. A fűtést és a klimatizálást egyaránt geotermikus hőszivattyús rendszer végzi. Négy darab, több mint 100m mélyre lefúrt talajszonda gondoskodik arról, hogy a mélyben uralkodó egyenletes hőmérséklet minimális energia-befektetéssel alakuljon át a szobákban a kívánt kellemes klímává. A fűtésre és a hűtésre egyaránt a falak felületeit használjuk, amivel kisebb felületi hőmérséklet mellett is komfortos hőérzetet érünk el. A mindig friss belső levegőről hővisszanyerő szellőztető rendszer gondoskodik, így az értékes energia szellőzéskor sem megy kárba. A forró nyári napokon a gépészeti rendszerrel tökéletesen együttműködnek az automatizált zsaluzia árnyékolók.

A menü kialakításánál legtöbbször helyben előállított termékeket használunk fel. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy saját birtokunk javai mellett a Duna, a Börzsöny és az Ipoly völgye terményei és állatállománya bőséges választékot szolgáltat vendégeink változatos és egészséges étkezéséhez. Kiváló kapcsolatot ápolunk a szomszédos gazdákkal és tanyákkal, akiktől mindig friss és ízletes termékeket tudunk az asztalra tenni.

Rajongói és nagy tisztelői vagyunk a zebegényi páratlanul színes kulturális és gasztronómiai hagyományoknak, amelyek gyakran köszönnek vissza birtokunk legkülönbözőbb részein és szervezett programjain.


A Natura Hill gazdasága 2 hektáros területet foglal el. Fő büszkeségünk a 2014-es telepítésű, közel fél hektáros levendula mező, amely a környék legnagyobb ilyen ültetvénye. Szakértő (Heltmanné Dr. Tulok Mária, egyetemi adjunktus, a levendula magyarországi legnagyobb szakembere) segítségünkkel  emellett egy igazi különlegességet, egy mintegy hetven különböző gyógy- és fűszernövény fajnak otthont adó bemutató kertet is létrehoztunk 2015 tavaszán. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy minél több saját terményt tudjunk az asztalra tenni, így a szigorúan ökológiai körülmények között működő birtokon egy önellátó konyhakertet, valamint egy kisebb legelőt és takarmányültetvényt is létesítünk a közeli jövőben. Gazdaságunkat az Ökogarancia tanúsítja.