Étterem

Éttermünk nem csak szálló vendégeinket kényezteti páratlan gasztronómiai élményekkel. A hét legtöbb napján várjuk Önöket (az éppen aktuális nyitvatartásról minden esetben kérjük, hogy érdeklődjön telefonon!)

12.00-16.00 óra között 3 fogásos ebédmenü –  6.800Ft/fő
A három, jól megkomponált fogás elfogyasztására érdemes másfél órát szánni. Éppen ezért az étkezések elkezdésére is két időpontot tudunk biztosítani, vagy 12 vagy 14 órára tudunk asztalfoglalást felvenni.

18.00-21.00 óra között 4 fogásos vacsoramenü  – 7.800Ft/fő
Vacsoramenünk még különlegesebb, erre is érdemes legalább két és fél órát szánni. A szerviz ritmusa miatt kérjük, hogy legkésőbb 7 órára érkezzenek meg éttermünkbe.

Kérjük, hogy érkezés előtt telefonon mindig foglaljanak asztalt! +3630 599 5732

Az éttermi fogyasztás végösszegére 10% szervizdíjat számolunk fel.

Napi ajánlatunk minden alkalommal új, minőségi gasztronómiai élményt nyújt. Séfünk, azokból a friss alapanyagokból alkot, amelyeket egyelőre a termelői piacon, vagy a szomszédos gazdáktól szereztünk be, de ezek nagyobb része reméljük pár éven belül saját konyhakertünkben is megterem majd. Arra különösen odafigyelünk, hogy mindig tudj megfelelő bort választani a felkínált fogásokhoz, ha pedig bizonytalan lennél, szívesen segítünk eligazodni számos természethű borunk között.