Áraink

ÉTTEREM

Éttermünk nem csak szálló vendégeinket kényezteti páratlan gasztronómiai élményekkel. A hét legtöbb napján várjuk Önöket (az éppen aktuális nyitvatartásról minden esetben kérjük, hogy érdeklődjön telefonon!)

12.00-16.00 óra között 3 fogásos ebédmenü –  6.800Ft/fő
A három, jól megkomponált fogás elfogyasztására érdemes másfél órát szánni. Éppen ezért az étkezések elkezdésére is két időpontot tudunk biztosítani, vagy 12 vagy 14 órára tudunk asztalfoglalást felvenni.

18.00-21.00 óra között 4 fogásos vacsoramenü  – 7.800Ft/fő
Vacsoramenünk még különlegesebb, erre is érdemes legalább két órát szánni. A szerviz ritmusa miatt kérjük, hogy legkésőbb 6 órára érkezzenek meg éttermünkbe.

Kérjük, hogy érkezés előtt telefonon mindig foglaljanak asztalt! +3630 599 5732

Az éttermi fogyasztás végösszegére 10% szervizdíjat számolunk fel.

Szobaárainkról az árkalkuláció és online foglalás feliratra kattintva, pontos dátum kiválasztása után talál információt, ahol ha szimpatikus az ajánlat, pár gombnyomással véglegesítheti is foglalását.

 

Weboldalunk átirányíthatja más oldalakra annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk informálni Önt a honlapunkon olvasható tartalmakkal kapcsolatban. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat, amelyben tájékozódhat az általunk alkalmazott személyi adatok védelmére alkotott előírásainkról.